Biker’s Dance

Biker's Dance

Mirela a trecut cu succes de o etapa foarte dificila din viata ei, respectiv operatia pe coloana ce ii reda speranta de a scapa din scaunul cu rotile. I-am fost alaturi pana acum, ii vom fi in continuare, motiv pentru care o ajutam sa stranga acum banii necesari tratamentului de recuperare locomotorie ce trebuie efectuat in Franta. Petrecerea Biker Dance are scopul de a strange bani pentru aceasta, pe langa factorul de entertainment.

Concept party: Toti cei care doresc sa faca „show” pentru Mirela, se pot inscrie in concursul nostru de dans. Circula de ceva vreme filmulete cu motociclisti echipati full care danseaza. Suntem de parere ca un concurs de asemenea dansuri ar fi o sursa principala de umor si distractie pentru toti cei veniti la petrecere. Cei inscrisi in concurs vor dansa in echipament full moto, pe o melodie si o coregrafie aleasa in prealabil si comunicata si noua, organizatorii. Castigatorii vor fi alesi de catre un juriu compus din cinci oameni. Va fi si un castigator special, ales de public, pe baza voturilor. Premiile vi le dezvaluim un piculet mai incolo.

Mirela incepe sa isi simta picioarele. In curand vom avea nevoie de ea pe picioarele ei, pentru ca are niste dansuri de onorat. Haideti sa ne facem incalzirea si sa dansam noi pentru ea!

Nu-ti mai irosi vocatia de dansator in locuri nepotrivite! Biker Dance: E timpul sa te misti mai cu talent.
Asadar, recrutam „dansatori” marca „biker dancing my humps” si „motards”.

Conditii participare: Tre? sa-ti placa dansul. Tre? sa ai simtul umorului. Tre? sa fii creativ. Tre? sa dansezi in echipament full moto. Tre? sa ai o coregrafie, sau macar o urma de coregrafie. Tre? sa iti alegi o melodie pe care te vei face de ras. Poti dansa de unul singur, cu partener sau cu mai multi parteneri. Tre? sa nu-ti faci griji, nu te recunoaste nimeni cu casca pe cap. Iti dam si un alias daca simti nevoia. Perioada inscrieri: 13 octombrie ? 13 noiembrie 2008.

Bookmark and Share
Acest articol a fost publicat în Speranta, Strangere fonduri. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *