Despre mine

Portret

Omule grabit pe drumul acestei vieti, poposeste o secunda si apleaca-ti privirea asupra mea o fata al carei nume canta… si asculta cantul trist… mult prea trist pentru frumusetea si tineretea unui suflet al carui zbor e frint… mult prea frant pentru a putea zambi…

Acum… 5 ani aveam o viata frumoasa. O viata normala ca a fiecaruia dintre noi. Pluteam spre tarmul marii, anticipand relaxarea si placerea concediului mult visat. Ma aflam in spate, pe saua motocicletei ce trebuia sa ma duca in lumea de basme. Fara sa anticipez, ca in drumul lung, „o secunda” din infern s-a rupt pentru mine.

M-am trezit la spital. Si, de atunci, viata mea e un cosmar pemanent. Ramasa paralizata, am inceput lungul si chinuitorul drum spre vindecare. Un drum lung, lung… si bineinteles foarte costisitor…

Bookmark and Share

2 răspunsuri la Despre mine

 1. Buna ziua

  Am nimerit pe pagina ta intamplator,cautand ceva despre Monikozi.Am zabovit un pic si sunt impresionat de ce am citit.Cand eram pustan(am 62 ani acum)am avut o prietena de care ma indragostisem in acees situatie ca a ta.Unul din nepotii mei are o motocicleta BMW,foarte puternica,de cate ori pleaca si umbla mult,am o strangere de inima.
  Vreau doar sa-ti spun ca iti admir curajul cu care lupti si sa te incurajez desi sincer nu stiu cum.
  Eu fac sapunuri naturale,la nivel de hobby,m-as bucura daca as putea sa-ti trimit cateva in speranta unei raze de soare pe chipul tau.

 2. Dragă Mirela,
  Am primit de curând și eu un premiu virtual constând într-o tartă cu căpșuni 🙂
  http://beejooz.blogspot.com/2011/07/sweet-blog-award-de-la-rux-aka.html
  Și te-am pus – suplimentar celor 8 – ca premiant special. Îți admir munca și mă gândesc uneori la tine. Sper ca la un moment dat să îți pot fi cumva și de folos.
  Monika

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *