Caut sponsori pentru carucior!

Azi am probat un carucior activ Pantera ,la Motivation foarte mic. El mi ar fi de folos sa intru in orice baie, bucatarie, in orice lift, in orice incapere, in orice portbagaj..mi ar face viata mai usoara. Pentru voi poate vi se pare un lux, dar un lux este pentru mine a fi o persoana cu dizabilitati in Ro. Mi s-a intamplat sa merg in locuri publice si sa am nevoie la baie si sa nu pot intra, mi s-a intamplat sa fiu invitata la prieteni si sa nu pot intra pe usa ,mi s-a intamplat sa vreau sa merg la medic si sa nu intru pe usa ….. mi s-a intamplat sa fac comanda la taxi si sa nu fiu luata pentru ca nu intra in portbagaj. Am fost sa imi schimb buletinul si nu am intrat pe usa , am fost plimbata in brate prin 3 birouri ca sa ajung unde se faceau. Dar pentru mine e un necesar, pentru a fi independenta in viata de zi cu zi. Asa ca de azi caut sponsori pentru scaun. Pretul este de 2600 E.
Pun detalii sa vedeti diferenta intre scaune.
Haideti, cu mic cu mare sa strang suma. Va multumesc tuturor care ma ajutati sa-mi indeplinesc acesta nevoie . Care vor sa contribuie o pot face astfel :

BCR Bucuresti, Agentia Bagdasar, titular cont Ilas Cristina (sora mea)

Lei: RO38RNCB0075058689710001

EURO: RO11RNCB0075058689710002

SWIFT: RNCB RO BU B40

Cont Paypal: mir_e_lala@yahoo.com


Multumesc

Bookmark and Share
Acest articol a fost publicat în Speranta. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Caut sponsori pentru carucior!

  1. gyula nemethi spune:

    buna , eu speri din tot sufletul sa reusest sa strangi banii , ca e alteceva cand poti intra orunde mai usori , stiu cumi e si eu am patit , si in plus e si mai usoara acest caruti , pacat ca la noi nu se poate sa primim nici scutere electrice ca la alte tari din ue , noi nu avem drepturi la nimic nici macari la un caruti mai buni dinpacate ,daca familia are e bine daca nu trebuie sa cauti sponsori si eu foarte greu, eu speri sa reusest multa sanatate si scz de deranj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *