Recuperare medicală Spital Băile Felix – Iunie 2013 !

Abia am așteptat această programare. Nu am mai fost de un an , nu a depins de mine, oricât mi-am dorit să am parte de recuperare mai multă (în centre specializate) din păcate oricât de mult m-am străduit, uneori lucrurile necesare organismului să il pot menține în stare cât decât normală, începe să devină un lux, drumul lung și costurile, ceva ce nu îmi pot permite, decât cu ajutorul celorlalți. Vremea nu a ținut cu mine, a fost foarte frig, a plouat în fiecare zi, eu sunt c-am friguroasă din cauza problemelor cu termoreglarea, la întoarcere am făcut viroză respiratorie. Am facut kinetoterapie, hidroterapie, aerosol,terapie ocupațională, reeducare vezicală, masaj, lokomat , verticalizare, bicicletă electrică. Cele 2 săptămâni au trecut foarte repede… spre ca Dumnezeu să îmi pregătescă cele necesare că în toamnă să am puterea necesară să mai am parte de o tură de recuperare.
Mulțumesc celor care au contribuit !

Bookmark and Share
Acest articol a fost publicat în Recuperare, Speranta, Strangere fonduri. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Recuperare medicală Spital Băile Felix – Iunie 2013 !

 1. pasztai zoltan spune:

  Bravo , Felicitari !
  La toamna , poate ne intalnim , vin si cu studentii masteranzi de la KRF prin salile de kineto de la Baile Felix Spitalul Clinic de recuperare .
  Continua si acasa cat se poate .
  Putere si multa santate
  Zoltan Pasztai

 2. Mada... spune:

  Bafta la reprogramare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>